Televizor Smart Samsung, 32J4500, LED HD – pareri si opinii

No Comment Yet

Televizorul Samsung 32J4500 are o diagonala de 80 de centimetri, este HD si Smart TV, cu tehnologie LED.

Este un televizor usor de utilizat, are un meniu usor de inteles si va ofera acces la ceea ce este mai important, foarte rapid. Televizorul retine chiar si ce ati vizionat ultima data, ceea ce mi se pare un plus.

Cand am filmat sau fotografiat ceva si vreau sa arat la restul persoanelor din camera, este destul de usor sa o fac – pot rula materialele respective direct pe televizor, ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa se stranga toata lumea gramada peste mine sa-l vada pe nepot sau te miri ce imagini.

Samsung,-32J4500-netflixCe nu mi se pare ok, se foloseste un sistem de operare Tizen, care este la inceput si este open source – ok, nu este un minus indeajuns de mare pentru moment, insa cu trecerea timpului daca nu se fac update-uri la acest sistem de operare, televizorul poate avea probleme.

Ma conectez la internet prin reteaua wireless, deci nu mai am nevoie de cabluri trase prin casa – lucru destul de ok dupa parerea mea personala.

Daca vreau sa ma uit la un film bag direct stick-ul sau hardul extern si dau drumu la film.

Ce mi se pare ca un minus, este rezolutia HD, nu ca ar conta prea mult la o diagonala de 80 cm, dar parca ar fi mers Full HD. Are aspectul de 16:9, porturi USB si HDMI, chestii normale care le gasesti cam la toate televizoarele. Daca vrei, poate nu ai router wireless, poti conecta televizorul si cu ajutorul unui cablu de retea, dar banii care-i dai pe 10 metri de cablu, mai bine mai pui cateva zeci de lei si-ti cumperi un router wireless.

Acest model de televizor Samsung 32J4500 LED are mici probleme cu sunetul, chiar daca este modelul din 2015, este posibil sa se auda mai prost ca alte tipuri de televizoare mai vechi, dar asta depinde si cu ce esti obisnuit inainte de el.

Claritate: este un minus ca are doar rezolutie HD, dar pentru diagonala de 80 cm nu se observa mari diferente.

The Review

Televizor Smart TV Samsung, 32J4500

7.8 Score

"Este un televizor perfect pentru un dormitor de apartament - are culori ok, se conecteaza la internet prin wireless si nu se blocheaza cand navighezi pe el. Claritate: este un minus ca are doar rezolutie HD, dar pentru diagonala de 80 cm nu se observa mari diferente. "

Lowest Price at:

0

Where to buy:

The Good

The Bad

Breakdown

  • Pret 80%
  • Rezolutie HD 70%
  • Sunet 70%
  • Design 90%
George

Author

George

Salut, scriu pe acest website inca de la lansare, ofer pareri personale despre produse pe care fie le detin fie le-am intalnit cu diverse ocazii si am reusit sa le testez. Imi expun parerea si sper sa va ajute.

Discussion about this review