Tastatura Microsoft 600, fir cu USB – pareri, opinii si pret

No Comment Yet

Prea multe despre o tastatura nu poti spune, exceptand cum scrii pe ea, cat de confortabila este pentru jocuri si utilizarea zilnica.

Aceasta tastatura Microsoft 600 este destul de rezistenta in timp, are tastele silentioase la atingere si ai acces usor la controalele media.

Ce-mi place la aceasta tastatura, stiu ca va parea o chestie care pentru multi nu este asa importanta, dar am mai tot timpul nevoie de calculator, iar pe aceasta tastatura ai un buton special care iti deschide calculatorul pe ecran.

Partea de media center ofera patru taste rapide ce controleaza volumul, mai tare sau mai incet, oprirea sunetului si pauza sau redare.

Tastele sunt de profil subtire, care raspund mai usor comenzilor si sunt silentioase. In cazul in care varsati lichide pe tastatura aceasta este protejata datorita modului in care a fost proiectata.

Are butonul de Start pentru Windows, in cazul in care doriti sa accesati mai usor modul de cautare in calculator.

Tastatura trebuie doar conectata in calculator si este gata pentru a fi folosita.

Am avut de ales intre aceasta tastatura Microsoft 600 si Microsoft 800, ultima fiind un kit cu tot cu mouse, insa era si wireless, iar cum eu folosesc aceasta tastatura strict la birou, sa duc grija bateriilor de la tastatura si mouse nu ma avantaja deloc.

Cand am folosit tastatura si mouse wireless mi se termina bateria cand aveam mai mare nevoie de ele. Asa se intampla de fiecare data, cand te grabesti mai tare si iti doresti sa nu se intample nimic rau care sa-ti blocheze treburile, tocmai atunci se intampla.

Pe scurt, este o tastatura standard ca si aranjare, butoanele nu sunt aranjate compact pentru a o face mai mica, este fix tipul de tastatura cu care majoritatea ne-am obisnuit.q

The Review

Tastatura Microsoft 600

9 Score

"O tastatura silentioasa, foarte buna pentru a scrie la calculator. Este putin incomoda pentru gaming, nu se recomanda. Este protejata impotriva varsarilor de lichide pe ea, are butoane pentru acces rapid la diferite functii si control media."

Lowest Price at:

0

Where to buy:

The Good

The Bad

Breakdown

  • nota 90%
George

Author

George

Salut, scriu pe acest website inca de la lansare, ofer pareri personale despre produse pe care fie le detin fie le-am intalnit cu diverse ocazii si am reusit sa le testez. Imi expun parerea si sper sa va ajute.

Discussion about this review