Set mobila sufragerie Zeta – crem / wenge, din pal

No Comment Yet

Daca te-ai mutat in casa noua ai vrea sa ai si mobila la fel de noua, insa preturile ridicate din magazine de specialitate iti cam subtiaza bugetul. E drept, calitatea este usor superioara atunci cand platesti cateva mii de lei pe mobila, insa parca banii respectivi ar merge mult mai bine in alte lucruri.

Un set de mobila pentru sufragerie, la un pret decent de mic (cateva sute de lei), ar fi si setul de living Zeta, care il gasiti aici.

Ai spatiu pentru depozitare carti, doua dulapuri cu usa mai mici si doua dulapuri cu usa mai mari. Spatiu special creat pentru televizor, iar sub acest spatiu ai spatiu sa depozitezi fie un player, un decodor de la firma de cablu sau orice altceva doriti sa pastrati langa televizor.

Mobilierul pentru sufragerie este realizat cu un simt minimalist, dintr-un pal de 16 mm.

Comoda de jos, unde amplasezi televizorul are dimensiunile scrise AICI.

The Review

Set sufragerie ZETA ieftin

8 Score

"Un set de mobila pentru sufragerie ieftin, la un pret mic - setul este unul minimalist, realizat din pal de 16 mm. Daca nu vreti sa platiti multi bani pentru un set de mobila de sufragerie, atunci acest tip de mobila este perfect pentru tine."

Where to buy:

The Good

The Bad

Breakdown

  • nota 80%
George

Author

George

Salut, scriu pe acest website inca de la lansare, ofer pareri personale despre produse pe care fie le detin fie le-am intalnit cu diverse ocazii si am reusit sa le testez. Imi expun parerea si sper sa va ajute.

Discussion about this review