Incarcator baterii auto Telwin Dynamic 620 Start – pareri, opinii si pret

No Comment Yet

Telwin Dynamic 620 Start este un incaractor de baterii ce are si robot de pornire – in cazul in care va ganditi ce poti face cu el intr-o masina, tin sa precizez ca nu este pentru uz personal, este recomandat pentru firme ce au mai multe masini in proprietate, precum garajele auto, firmele de transport, distributie etc.

Dynamic 620 Start incarca baterii + robot de pornire, si poate incarca acumulatori cu plumb si pornirea rapida a motoarelor de autoturisme, camionete, tractoare sau camioane.

Exista doua modalitati de pornire a motoarelor: directa sau cu pre-incarcare.

Pornirea directa se face pentru motoarele cu acumulator de maxim 100Ah sau cu pre-incarcare (5-10 minute) pentru motoarele cu acumulatori de 100 – 200 Ah.

Are protectie la suprasarcina si inversarii polaritatii, ai posibilitatea de a utiliza aparatul in trei moduri: incarcare, incarcare rapida (boost) si pornire.

Se poate vizualiza valoarea curentului de pornire si incarcare, iar daca vrei sa faci incarcare rapida esti sigur ca nu vei lasa prea mult aparatul, pentru ca are temporizator.

Se livreaza cu cablu de 16 mm, 2 metri pentru cleste borna pozitiva si cablu 16mm, 2 metri pentru cleste borna negativa si, desigur, cei doi clesti – unul pentru borna pozitiva si cel pentru borna negativa, de 150A.

Se poate utiliza pe motoare diesel sau benzina, are o capacitate de 20 Ah si cantareste 25 kg, insa rotile aparatului il fac foarte usor de transportat.

The Review

Incarcator baterii auto Telwin Dynamic 620 Start

8.5 Score

"Acest aparat incarca foarte bine bateriile, insa nu este pentru uz casnic - este recomandat pentru garaje auto sau firme care au flote de masini."

Where to buy:

The Good

The Bad

Breakdown

  • nota 85%
George

Author

George

Salut, scriu pe acest website inca de la lansare, ofer pareri personale despre produse pe care fie le detin fie le-am intalnit cu diverse ocazii si am reusit sa le testez. Imi expun parerea si sper sa va ajute.

Discussion about this review