Imprimanta laser Brother HL-1210WE, alb negru, wireless – pareri, pret, oferte

No Comment Yet

In ziua de azi este foarte bine sa ai o imprimanta in casa, niciodata nu se stie cand ai nevoie sa printezi documente de care ai nevoie rapid si poate fie n-ai timp sa mergi la un print shop, fie nu vrei sa mergi pana la unul.

Daca totusi ai o firma si printezi zilnic diverse documente, o astfel de imprimanta Brother HL-1210WE este excelenta in birou.

Pe langa faptul ca este wireless, deci nu ai problema firelor, doar trebuie asezata langa o priza si cam asta este – printezi fara probleme coli A4 oriunde s-ar afla imprimanta in incapere.

Personal am avut si modelul mai vechi, Brother HL-2130, poti reincarca cartusul fara probleme, prima data cand faci o reincarcare ai nevoie de un kit pentru resetarea cartusului, insa dupa aia nu mai este nevoie de nimic, doar tonerul din sticla.

Imprimanta Brother HL-1210WE este rapida, compacta si usor de utilizat.

toner-imprimanta-brother-hl-1210-laserHL-1210WE de la Brother ofera o calitate inalta intr-un echipament compact precum imprimanta de fata.

Tonerul este usor de inlocuit, dupa ce printezi aproximativ 1.000 de pagini. Se printeaza cu o viteza de 20 pagini pe minut. Tava de alimentare are 150 de coli.

Pretul este unul redus in acest moment – poti cumpara aceasta imprimanta la un super pret – poti verifica pretul AICI.

Sa recapitulam specificatiile imprimantei Brother HL-1210WE:

Printeaza A4 sau format mai mic, doar cu negru, are wireless si conexiune USB 2.0 (in caz ca aveti nevoie) si printeaza coli de grosime variabila, intre 65 – 105 g / mp.

Viteza de printare este de 20-21 pagini pe minut, are o rezolutie de 2400 x 600 dpi si foloseste toner Brother negru 1000 pagini TN-1030. Tava de iesire coli este de 50 coli. Imprimanta, inainte de a printa, trebuie sa se incalzeasca, iar acest lucru ii ia 23 de secunde. Greutatea imprimantei este de 4.6 kg, deci o poti muta unde vrei cand vrei, fara sa-ti faci griji ca este prea grea.

Consuma maxim 380 W, iar sistemele de operare pe care functioneaza imprimanta respectiva, le puteti regasi AICI.

 

The Review

Imprimanta Brother HL-1210W, Wireless, laser

9 Score

"Imprimanta alb negru, pe laser, de la Brother - o imprimanta foarte buna pentru biroul de acasa sau de la munca. Printeaza pana la 1000 pagini cu ajutorul unui toner. Usor de utilizat si ofera o calitate excelenta."

Lowest Price at:

0

Where to buy:

The Good

The Bad

Breakdown

  • nota 90%
George

Author

George

Salut, scriu pe acest website inca de la lansare, ofer pareri personale despre produse pe care fie le detin fie le-am intalnit cu diverse ocazii si am reusit sa le testez. Imi expun parerea si sper sa va ajute.

Discussion about this review