Generator curent Imer Magnum G500PSA – uz industrial, 440 kW

No Comment Yet

Daca credeti ca un generator de curent de 10 kW este mare, atunci acest generator de curent electric Imer Magnum G500PSA poate fi considerat un monstru.

Genereaza pana la 440 kW, ceea ce se traduce in 106 litri de motorina consumati pe ora, in cazul in care generatorul IMER Magnum G500PSA este utilizat la intensitate maxima.

Acest generator este utilizat pentru fabrici in toata regula, fiind un generator de curent de tip industrial – cantareste 5.2 tone si are un rezervor cu o capacitate de 620 litri.

Toate aceste generatoare si componente sunt testate ca prototip, fiind construite industrial si testate in timpul productiei.

Motorul industrial robust, diesel, in 4 timpi este pentru utilizare intensiva, cu un consum de combustibil scazut si un regim de tranzitie excelent. Generatorul poate fi incarcat la o sarcina de 100% intr-o singura treapta.

Exista si posibilitatea de a face din acest generator unul silent, insa puteti citi despre acest lucru AICI.

Puterea maxima dezvoltata este de 440 kW / 550 kVA. Se raceste cu apa si are un rezervor de ulei de 50 L. Tipul uleiului folosit pentru acest generator industrial este SAE 15W40.

Panoul de control pentru acest generator de curent electric, tip industrial, are un controller cu autopornire DSE 7320, senzori trifazici pentru curent si voltaj, intrerupator circuit, buton de oprire in caz de urgenta si o conexiune pentru panoul ATS. Temperatura de lucru pentru generatorul IMER Magnum G500PSA este intre -30 grade Celsius si +70 grade Celsius.

Daca te intereseaza cat consuma acest monstru de generator, in functie de procentajul de putere folosit:

  • Consum la 50% din putere:  55 l/h
  • Consum la 75% din putere:  81 l/h
  • Consum la 100% din putere: 106 l/h

Alte informatii legate de acest generator de curent industrial, le gasiti AICI. Pentru mai multe imagini puteti vizita pagina de produs a generatorului.

The Review

Generator industrial IMER Magnum G500PSA

9.7 Score

"Generator de curent industria - marca IMER Magnum, model G500PSA este un generator folosit pentru lucrari profesionale - avand un motor Perkins 2506C E15TAG2 - acesta produce un voltaj de 230 sau 400 cu o frecventa de 50 Hz. Dimensiunile acestui generator de curent electric Magnum G500PSA este de 4.5 m / 1.66 m / 2.25 m Are un motor cu o putere de 605 cp si produce un amperaj de 795 A."

Where to buy:

The Good

The Bad

Breakdown

  • nota 97%
George

Author

George

Salut, scriu pe acest website inca de la lansare, ofer pareri personale despre produse pe care fie le detin fie le-am intalnit cu diverse ocazii si am reusit sa le testez. Imi expun parerea si sper sa va ajute.

Discussion about this review