Congelator Arctic ANC246+, 215 litri – pareri, opinii si pret

No Comment Yet

Anul trecut, cam in aceasi perioada de noiembrie, aveam probleme cu depozitarea de carne si legume congelate – prea multe, cu spatiu prea mic.

Congelatorul de la frigider nu era destul de spatios, de aceea a fost nevoie sa cumpar un congelator mare, asa ca am cumparat congelatorul Arctic ANC246+, cu o capacitate de 215 litri – inaltime 151 cm. Imi aducea aminte de frigiderele vechi, care trebuia sa te apleci sa vezi ce mai e de mancare prin ele.

Oricum, congelatorul Arctic ANC246+ nu pot spune ca si-a facut treaba bine, si-a facut-o foarte bine. Este spatios, congeleaza fara probleme si este destul de bine compartimentat.

Are o capacitate de de congelare de 14 kg / zi si are un numar de 6 compartimente, ceea ce te ajuta la o mai buna organizare a alimentelor congelate.

Consuma 257 kWh / an, ceea ce il claseaza in clasa de consum A+.

Este destul de mic sa fie incadrat in orice tip de beci, dar in acelasi timp are capacitate destul de buna – in cazul in care vrei sa se deschida usa in stanga sau in dreapta, nu este problema, usa fiind reversibila.

Pentru cine doreste alte functii, tin sa precizez ca are si functia de super congelare, insa consumul creste. Are sistem antibacterian, sistem de avertizare pentru usa deschisa, pentru atunci cand nu esti atent si, din greseala, lasi usa deschisa – sa fi sigur ca nu se va strica toata mancarea din cauza unei greseli.

Are o zona de Fast Freeze XL Zone – vezi aici.

In cazul in care cade curentul, acest congelator va mentine alimentele congelate timp de 16 ore. Ceea ce priveste zgomotul, acest congelator Arctic ANC246+ produce 42 dB.

Este destul de usor de transportat, insa nu pentru o singura persoana – cantareste 51.5 kg, ceea ce ar fi ok de ridicat de o singura persoana (care merge la sala 😀 ), insa nu poate fi prins.

The Review

Congelator Arctic ANC246+

9 Score

"Congelator Arctic ANC246+ este foarte bun pentru acele momente cand cantitatea de carne ce trebuie depozitata creste, cum ar fi de Craciun. Poti aranja foarte bine legumele pe 2-3 rafturi si carnea pe alte 3 rafturi. Avand 6 rafturi in total si o zona de congelare rapida, poti localiza mai usor ceea ce doresti sa folosesti."

Lowest Price at:

0

Where to buy:

The Good

The Bad

Breakdown

  • nota 90%
George

Author

George

Salut, scriu pe acest website inca de la lansare, ofer pareri personale despre produse pe care fie le detin fie le-am intalnit cu diverse ocazii si am reusit sa le testez. Imi expun parerea si sper sa va ajute.

Discussion about this review