Casca bluetooth Plantronics Explorer80 Onix – pareri, pret, oferte

No Comment Yet

Orice amenda primita pentru ca vorbesti la telefon in timp ce conduci este mai mare decat aceasta casca bluetooth.

Pe langa faptul ca te ajuta atunci cand esti la volan, te poate ajuta in momentele cand mainile iti sunt ocupate si nu poti raspunde la telefon, insa principala utilizare este si va ramane in masina, atunci cand conduci – amenda este chiar si de 1600 lei.

Acum sa vorbim putin despre partea tehnica a acestei casti bluetooth, pentru ca pana la urma si aceste aspecte conteaza atunci cand cumperi o astfel de casca.

De obicei castile de la Plantronics ofera un sunet clar si fara intreruperi. Conexiunea cu telefonul este fara intreruperi, iar persoana de la celalalt capat al firului aude ceea ce spui fara probleme.

Poti sta pana la o distanta de 10 metri de telefon, iar casca Plantronics Explorer80 tot functioneaza, iar greutatea ei este de 8 grame, special facuta sa nu fie incomoda atunci cand  o porti mai mult timp.

Are o conectivitate de Bluetooth v3.0, iar conexiunea prin cablu se face la o mufa de Micro USB.

Casca bluetooth Plantronics Explorer80 are o baterie ce-ti sustine convorbirile pana la 11 ore, iar in standby aceasta are o durata de viata de 384 ore.

Casca Explorer 80 se poate conecta la doua dispozitive audio diferite in acelasi timp si puteti controla muzica cu ajutorul butoanelor de pe casca.

Pretul acestei casti este unul acceptabil, tinand cont de calitatea oferita si de dimensiunile reduse.

The Review

Casca bluetooth Plantronics Explorer 80 Onix

8.4 Score

"O casca bluetooth eleganta, confortabila si foarte buna pentru a fi folosita in masina. Reda sunetul exemplar, iar microfonul este de calitate, deci interlocutorul tau va intelege totul fara probleme."

Where to buy:

The Good

The Bad

Breakdown

  • nota 84%
George

Author

George

Salut, scriu pe acest website inca de la lansare, ofer pareri personale despre produse pe care fie le detin fie le-am intalnit cu diverse ocazii si am reusit sa le testez. Imi expun parerea si sper sa va ajute.

Discussion about this review