Boxa portabila Sony SRS X11 – bluetooth si NFC, pareri, opinii si pret

No Comment Yet

Boxa portabila de la SONY SRSX11 este o boxa foarte buna pentru dimensiunea ei – ofera un sunet clar si are un bas puternic.

In cazul in care mergi pe plaja, pe munte sau oriunde nu ai posibilitatea de a avea un sistem audio mai mare, care sa se conecteze la curentul de la priza, aceasta boxa este perfecta.

Boxa se poate conecta prin bluetooth, NFC sau prin jack 3.5mm – alti conectori ar mai fi MicroUSB.

Are o putere de 10 W si o raza de actiune de 10 metri, insa de cele mai multe ori aceasta boxa va sta atarnata de un ghiozdan sau de mana celui care are telefonul de pe care se pune muzica.

Dimensiunea este de 6 cm pe toate laturile, fiind un cub – are o greutate de 215 grame.

Greutatea scazuta si dimensiunile mici vor face din aceasta boxa un companion de nadejde in toate plimbarile.

Pe langa utilizarea ei ca boxa, aceasta poate fi folosita si ca hands free – avand posibilitatea sa raspundeti la apeluri direct de pe boxa. Aceasta are si un microfon incorporat si un buton cu ajutorul caruia puteti raspunde imediat ce suna telefonul, iar muzica se va intrerupe automat in momentul in care raspundeti la un apel.

 

The Review

Boxa portabila Sony SRSX11 la reducere

9 Score

"Boxa portabila Sony SRS X11 este o boxa dotata cu bluetooth si cu sistem NFC, are un sunet puternic si tine bateria pana la 12 ore. Este un produs foarte bun, care ofera un sunet clar si puternic - are si bas destul de puternic."

Lowest Price at:

0

Where to buy:

The Good

The Bad

Breakdown

  • nota 90%
George

Author

George

Salut, scriu pe acest website inca de la lansare, ofer pareri personale despre produse pe care fie le detin fie le-am intalnit cu diverse ocazii si am reusit sa le testez. Imi expun parerea si sper sa va ajute.

Discussion about this review