Anvelope Hankook de iarna – pareri, opinii si pret

No Comment Yet

Pentru ca tot vine iarna, ar fi ok sa-mi spun parerea despre anvelopele de iarna Hankook cumparate anul trecut, tot cam pe vremea asta.

Anvelopele Hankook pot spune ca este produsul perfect echilibrat intre calitate si pret, acum in functie de necesitate si de pretentii, va puteti cumpara anvelope mai scumpe, insa daca va cunoasteti bine masina si stiti ca nu apasati pedala de acceleratie prea tare (cat sa puteti pierde controlul indiferent de anvelope), atunci anvelopele Hankook sunt o varianta buna.

Am folosit anvelopele Hankook de iarna pe un Volkswagen Golf 4, iar rezultatele sunt usor peste asteptari.

Am reusit sa controlez destul de bine masina pe o portiune de 50 metri de drum cu noroi inghetat – acele mici hopuri de gheata care-ti fac masina sa sara cand in stanga cand in dreapta, iar demarajul este chiar bun pe asfalt cu gheata.

Vezi toate modelele de anvelope de iarna Hankook – AICI

Are o priza buna pe asfaltul inghetat, insa nu pot spune ca am atins o viteza care sa-mi puna probleme reale pe bruma. Totusi, pe timp de iarna daca nu menti viteza destul cat sa nu pierzi controlul complet al masinii, poti avea orice tip de anvelope, viteza nu iarta.

Exista mai multe tipuri de anvelope Hankook, precum Winter RS2 W452 care este o varianta imbunatatita fata de modelul cunoscut RS W442.  Acest model este excelent pentru rularea pe drumuri in conditii de iarna Рoferind un control bun pe zapada, noroi si carosabil umed.

Anvelopele Hankook Winter RS2 W452 au niste caneluri transversale  late pentru o aderenta ridicata si manevrabilitate mai buna pe suprafete umede.

Materialul din care sunt facute anvelopele Hankook de iarna mareste suprafata de contact cu solul si ofera un nivel ridicat de manevrabilitate in conditii de temperatura scazuta, pe suprafete umede si reci.

The Review

Anvelope Hankook de iarna

9 Score

"Zgomot de rulare foarte scazut, as oferi o nota de 9 din 10, iar aderenta la zapada este un 10 din 10, pentru anvelopele ce au costuri mai mici."

Where to buy:

The Good

The Bad

Breakdown

  • nota 90%
George

Author

George

Salut, scriu pe acest website inca de la lansare, ofer pareri personale despre produse pe care fie le detin fie le-am intalnit cu diverse ocazii si am reusit sa le testez. Imi expun parerea si sper sa va ajute.

Discussion about this review