Anvelope de iarna Continental WinterContact – pareri, opinii si pret

No Comment Yet

Fie vreme buna, fie vreme rea, pe perioada de iarna este obligatoriu prin lege sa ai masina echipata cu anvelope de iarna, iar daca dorim sa fim siguri ca nu suntem luati prin surprindere, o alegere buna pentru anvelopa de iarna este si Continental WinterContact TS 860, regasita AICI.

Anvelopa Continental WinterContact are un indice de viteza T, clasa de consum C si o clasa B de aderenta pe suprafete umede, ceea ce inseamna un rezultat destul de bun per total.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot, este destul de redus, acesta fiind de 72 dB. Modelul Wintercontact TS 860 a fost testat in strainatate si a iesit numarul 1 in rezultate, dar modelele vandute AICI sunt produse in Romania, dar au acelasi standard de siguranta, fiind vorba de firma Continental.

Au o priza foarte buna pe zapada, chiar si la viteza de 60-70 km / ora.

Pentru a vedea si alte pareri de la clienti, puteti intra in sectiunea de pareri / opinii pentru acest produs.

 

The Review

Anvelopa iarna Continental WinterContact TS 860

9 Score

"O anvelopa foarte buna la raportul calitate-pret, ofera siguranta pe drumurile acoperite cu zapada, aderenta buna pe drumurile inghetate, zgomot redus, directie buna."

Where to buy:

The Good

The Bad

Breakdown

  • Nota 90%
George

Author

George

Salut, scriu pe acest website inca de la lansare, ofer pareri personale despre produse pe care fie le detin fie le-am intalnit cu diverse ocazii si am reusit sa le testez. Imi expun parerea si sper sa va ajute.

Discussion about this review