Aer conditionat Samsung AR12KSWSBWKNZE – cu wi-fi si 12000 BTU, pareri si opinii

No Comment Yet

Vrei sa cumperi un aparat de aer conditionat Samsung AR12KSWSBWKNZE ? Citeste o parere despre acest aparat de aer conditionat!

Vara si-a intrat in rol, iar temperaturile au crescut destul de mult cat sa te deranjeze chiar si atunci cand incerci sa dormi.

Aerul conditionat pe timp de vara este un factor de confort ce este de preferat sa-l ai in casa. Acest tip de aparat de la Samsung, modelul AR12KSWSBWKNZE are un design triunghiular pentru a-i imbunatatati performanta, facand aerul rece sa circule mai repede prin casa, mai departe si mai puternic.

Acest tip de aparat de aer conditionat va ofera un modul de racire rapida, anume Fast Cool, iar dupa ce a ajuns la temperatura dorita trece automat la modul Comfort Cool, pentru a mentine temperatura setata.

CONSUM AER CONDITIONAT Samsung AR12KSWSBWKNZE

Tinand cont ca are o clasa de consum la racire de A++, acest aparat consuma mai putina energie electrica, avand un invertor digital eficient energetic, cu EER 10.1, fiind astfel capabil sa mentina temperatura dorita fara sa fie nevoit sa porneasca sau sa se opreasca in mod frecvent. Aceste lucruri au fost testate pe modelul AR09HSSDAWK/EU si au fost comparate cu modelul Samsung conventional AQ09TSB.

Are o capacitate de racire de 12000 BTU, poate fi folosit la incalzire si racire, insa atunci cand incalzesti incaperea, clasa de energie este doar A+.

Tipul filtrului pentru aerul conditionat Samsung AR12KSWSBWKNZE este CareFilter HD 60, are afisaj LCD si telecomanda cu care poate fi controlat.

Are urmatoarele functii: tehnologie Wi-Fi, incalzire, auto restart, dezumificare, modul sleep/night, tipul compresorului este BLDC, iar alte functii utile in ziua de zi cu zi sunt: Fast Cool, Comfort Cool si Single user mode.

In cazul in care doriti sa-l puneti intr-un anumit loc si nu stiti exact daca va intra, va spun ca aparatul de aer conditionat Samsung AR12KSWSBWKNZE  are urmatoarele dimensiuni:

82.6 cm / 26.1 cm / 26.1 cm, iar greutatea unitatii interioare este de 9.5 kg

Daca va intereseaza sa vedeti mai multe poze cu acest aparat de aer conditionat de la Samsung, puteti vedea AICI.

Doriti sa vedeti cele mai ieftine aparate de aer conditionat? INTRATI AICI.

The Review

Aparat de aer conditionat Samsung AR12KSWSBWKNZE

9 Score

"Un aparat de aer conditionat cu un pret putin peste media intalnita prin majoritatea magazinelor, care isi face treaba excelent - daca doresti sa stai in casa fara probleme, sa stai departe de caldura pe timp de vara, este un produs recomandat - pretul este putin mai mare, insa pe parte de energie electrica consumata iti ofera un avantaj destul de mare, tinand cont de clasa de consum A++."

Lowest Price at:

0

Where to buy:

The Good

The Bad

Breakdown

  • nota 90%
George

Author

George

Salut, scriu pe acest website inca de la lansare, ofer pareri personale despre produse pe care fie le detin fie le-am intalnit cu diverse ocazii si am reusit sa le testez. Imi expun parerea si sper sa va ajute.

Discussion about this review