Reduceri la electrocasnicele BOSCH – pana la 40% mai ieftin

Comment

Parca este altfel atunci cand in toata casa ai produse de la acelasi producator, asa ca de ce sa nu profiti de ofertele de la BOSCH si sa cumperi tot ce ai nevoie la reducere, cu pana la 40% mai ieftin.

Reduceri Bosch – cumpara intre 27 ianuarie – 2 februarie 2016

Majoritatea produselor BOSCH au reduceri de pana la 40%, indiferent ca doriti sa cumparati un frigider / combina frigorifica, o masina de spalat rufe, aspirator sau espressor, le gasiti la preturi mai mici.

In perioada 27 ianuarie – 2 februarie 2016 la eMAG gasiti electrocasnice BOSCH mai ieftine cu pana la 40%.

Pentru bucatarie gasiti, printre altele, urmatoarele produse la reducere:

  • Mixer Vertical Bosch MSM66110 – 600W, cu 35% mai ieftin – verifica produsul
  • Robot de bucatarie Bosch MCM4100 – 800 W, cu 40% mai ieftin – verifica produsul
  • Fier de calcat Bosch Sensixx DA30 TDA3026010 – 2600 W, cu 40% mai ieftin – verifica produsul

Tot in bucatarie le folosesti, dar nu pentru treburile zilnice, ci pentru relaxare – espressoare Bosch la reducere – cu pana la 40% mai ieftin.

Daca vrei sa consumi un suc natural, stors la tine in bucatarie, atunci puteti profita si de reducerile la storcatoarele Boschcu pana la 30% mai ieftin.

Pentru acele momente cand va ganditi ca ar fi bine sa aveti o masina de spalat vase, sa nu mai fiti nevoiti sa stati cu mana in apa toata ziua, acum puteti cumpara o masina de spalat vase la reducere, cu 22% mai ieftina in perioada promotiei si in limita stocului disponibil. Aceasta masina de spalat vine cu un set cadou de Finish Powerball.

Daca aveti nevoie de o masina de spalat rufe, un uscator de rufe sau poate o combina frigorifica, ofertele le gasiti pe pagina dedicata cu reduceri Bosch.

 

George

Author

George

Salut, scriu pe acest website inca de la lansare, ofer pareri personale despre produse pe care fie le detin fie le-am intalnit cu diverse ocazii si am reusit sa le testez. Imi expun parerea si sper sa va ajute.

Up Next

Related Posts

Discussion about this post