Pret Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge – cat vor costa?

Comment

Galaxy S7 si  Edge – cat vor costa cele doua telefoane. Lansare pe 21 februarie 2016, la ce pret vor putea fi cumparate?

Multi sunt cei ce se gandesc la eterna intrebare “cat va costa urmatorul model de telefon ….”, in acest caz ei se gandesc cat va costa Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge, iar potrivit zvonurilor acestea vor fi destul de scumpe.

Inca putin si telefoanele Galaxy S7 si  Edge vor fi oficial lansate si vor fi date toate detaliile. Pe data de 21 februarie 2016 vor avea loc doua lansari, una din partea Samsung si una din partea LG.

LG va lansa LG G5, iar Samsung va lansa S7 si S7 Edge.

Pret Galaxy S7 si S7 Edge

Galaxy S7 va avea un pret de 700 euro, iar Galaxy S7 Edge va costa putin mai mult, anume – pretul va ajunge pana la 800 euro. Edge va fi un pic mai mare, iar ca si lucruri in plus mai este si ecranul curbat pe margini. Preturile sunt aproape la fel ca modelele S6, insa nu se poate spune exact care vor fi diferentele privind pretul.

Cateva detalii despre modelul Samsung Galaxy S7 Edge ce va fi lansat in aceasta luna, februarie 2016: aceste telefoane vor fi subacvatice, vor avea ecran de 5.7 inch si un ecran cu o rezolutie de 2K.

Aceste informatii nu sunt oficiale, ele sunt doar scapari din interiorul firmei – camera foto se spune ca in loc sa creasca aceasta va scadea, daca la Galaxy S6 camera era de 16 MP, la acest nou model camera va fi de 12MP si cu un f/1.7, pentru a fi mai performant in lumina scazuta.

Pentru a salva pozele facute cu acest telefon este posibil sa aveti si slot pentru un card microSD si va suporta pana la 128 GB. Aceasta functie de adaugare card microSD nu se putea gasi la modelele vechi, Galaxy S6.

George

Author

George

Salut, scriu pe acest website inca de la lansare, ofer pareri personale despre produse pe care fie le detin fie le-am intalnit cu diverse ocazii si am reusit sa le testez. Imi expun parerea si sper sa va ajute.

Discussion about this post