Carti online – de unde cumparam carti pe timp de carantina?

Comment

Pe timp de criza tot mai multa lume cauta sa-si ocupe timpul citind carti, online sau carti printate. De unde ne cumparam carti, rapid si simplu: online.

Cu o vechime destul de mare si o paleta de produse foarte variate, elefant.ro ofera carti in limba romana dar si in engleza. Categoriile de carti sunt fictiune, carti pentru copii, istorie, business, economie, finante, psihologie, diete si fitness.

Promotii pentru carti in romana, dar si carti in engleza. Daca doresti sa cumperi doar carti online (ebooks) pentru a citi cartile pe telefon sau pe tableta, aveti categorie speciala pentru acest lucru – AICI

Livrarea se face in 24 de ore sau daca esti din Bucuresti, livrarea se face pe bicicleta, in aceeasi zi, pentru produsele ce sunt marcate “24h” – daca cumperi produse “MadeinRo” ai reduceri de pana la 20%.
Ai si audiobooks (AICI), daca nu vrei sa citesti printuri sau de pe tableta, fiind mult mai usor, stand acasa, pe canapea si sa schimbi muzica cu o carte care sa te ajute la dezvoltare, daca face parte din categoria dezvoltare personala sau alte tipuri de categorii.

George

Author

George

Salut, scriu pe acest website inca de la lansare, ofer pareri personale despre produse pe care fie le detin fie le-am intalnit cu diverse ocazii si am reusit sa le testez. Imi expun parerea si sper sa va ajute.

Up Next

Related Posts

Discussion about this post